Menu

Nyhedsmail til senior medlemmerne

Din fagforening skal have din E-mail adresse for at du kan modtage vores nyhedsmail til seniormedlemmerI samarbejde med vores kollektive medlemsforbund udsender vi Nyheds E-mail 5 - 6 gange om året direkte til alle seniormedlemmer. Nyhedsmailen er gratis.

Nyhedsmailen indeholder information om seniorklubberne, historier fra sundhedsområdet og seniorernes forbrug, afstemninger eller spørgeskemaundersøgelser om seniorlivet og information om, hvad der foregår i Faglige Seniorer.

Hver gang vi sender Nyhedsmailen ud kommer den ud til godt 70.000 seniormedlemmer, - og flere kommer til.

Sådan får du vores nyhedsmail

Hvis du er seniormedlem i et af de fagforbund vi har en aftale om nyhedsmail, så skal du sikre dig, at din fagforening har registreret din E-mail adresse. Det er også din fagforening, der skal rette oplysningen, hvis du skifter E-mail adresse eller postadresse m.v. i øvrigt.

Fagforeningen sørger hefter for, at dit fagforbund får de ajourførte oplysninger, - og så får du vores nyhedsmail. når vi sender ud.

Ikke alle er med endnu

Vi har ikke alle kollektive medlemsforbund med endnu. Vi mangler at lave aftale med

  • Blik og Rørarbejderforbundet
  • Malerforbundet
  • SL - Socialpædagogernes Landsforbund
  • Teknisk Landsforbund

Hvis du ikke længere vi have vores nyhedsmail

Det er dig, der afgør om du vil have vores nyhedsmail eller ikke. Hvis du Ingen nyhedsmail til mig tak!ikke vil have mailen i din indbakke, så skal du afmelde den. 

Nogle fagforbund tilbyder at du kan afmelde modtagelsen via et link nederst i nyhedsmailen. For de forbund, der ikke har det link, skal du kontakte din fagforening og bede om, at din E-mail adresse bliver slettet af deres mailsystem.

 

 

 

 

 

 

}