Menu

Når du fortsat er medlem af fagforeningen, selv om du er blevet senior, så er din faglige seniorklub mødestedet, hvor du kan møde dine tidligere kollegaer og andre seniorer indefor dit fag.

Hvad sker der i seniorklubben?

Seniorklubbens medlemmer mødes med jævne mellemrum og laver alverdens aktiviteter, møder foredrag og lign. Det kan være lige fra kortspil, sygning, foredrag til busture og fællesspisning. 

Det er meget forskelligt hvor mange aktiviteter den enkelte seniorklub tilbyder i løbet af et år. Den eneste måde du kan finde ud af dét på er at kontakte din seniorklub og få mere at vide.

For et par år siden undersøgte vi, hvilke typer aktiviteter og hvor mange seniorklubberne egentlig gennemførte. Resultatet af undersøgelsen viste, at seniorklubberne i gennemsnit arrangerede 22 aktivteter i løbet af et år.

Nogle klubber havde flere aktiviteter og andre færre.

Hvis du vil vide mere om din seniorklub så find kontaktoplysningerne på formanden for klubben og få en snak med ham/hende.

 Find din seniorklub hér

Kan din samlever eller en ven komme med?

Det er ligeledes meget forskelligt om din faglige seniorklub optager medlemmer, der ikke er medlem af fagforeningen, f.eks. din samlever eller en god ven/veninde.

Om din seniorklub gør det? Eneste mulighed for dig at finde svaret er ved at kontakte klubben direkte.

Kontingent

Det du skal betale for at kunne komme i seniorklubben og deltage i klubbens møder og aktiviteter er ligeledes forskellig fra klub til klub. 

 

 

 

 

}